J. Kinderis vyrų varžybose surinko 1506 taškus ir už nugaros paliko du Latvijos atstovus – Pavelą Švecovą (1481) bei Ruslaną Nakonečną (1472). Po jų išsirikiavo du Kaliningrado (Rusija) sportininkai – Dmitrijus Vojevodinas (1378) ir Viktoras Sauhas (1360).

Varžybose dėl traumos nedalyvavo antras pagal pajėgumą lietuvis Lukas Kontrimavičius, o aukščiausiai tarp čempionato dalyvių pakilusiu kitu lietuviu po J. Kinderio tapo vilnietis Konradas Kutyšas (995; nedalyvavo jojimo rungtyje) – 7 vieta.

Lietuvos jaunimo amžiaus grupės čempiono titulas atiteko latviui P. Švecovui, sidabras – D. Vojevodinui, bronza – V. Sauhui. K. Kutyšas šioje amžiaus grupėje buvo penktas, Algirdas Fitkevičius (929) – šeštas, o Aivaras Kazlas (922) – septintas.

Lietuvos moterų čempionate nedalyvavo pasirengimą sezonui tik pradėjusi Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir susirgusi Gintarė Venčkauskaitė. Tarp kitų sportininkių geriausiai sekėsi 20-metei K. Gužauskaitei, iškovojusiai čempionės titulus ir suaugusiųjų, ir jaunimo amžiaus grupėse. Du aukso medalius pelniusi sportininkė varžybose surinko 1387 taškus.

Moterų čempionato sidabras atiteko Linai Batulevičiūtei (1347), o bronza – Ievai Serapinaitei (1298). Jaunimo įskaitoje I. Serapinaitė pakilo į antrąją vietą, o trečioji atiteko jos sesei dvynei Emilijai Serapinaitei (1288).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)