Pora atliko trumpąjį šokį ir, surinkę 50,18 balo, užtikrintai žengė į čempionato finalą. Varžybas pradėjo 31-a pora iš 25-ių valstybių, o Lietuvos atstovai po trumpojo šokio rikiuojasi 16-oje vietoje. Į finalą pateko tik 20 porų.

Varžybų lyderiai Rusijos ir JAV poros. Pirmoje vietoje šiuo metu yra Rusijos atstovai Alla Loboda ir ir Pavelas Drozdas (67,59), antri yra JAV atstovai brolis ir sesuo Rachel ir Michaelas Parsonsas (67,29). Jie nuo lyderių atsilieka vos keliomis šimtosiomis balo. Trečią vietą šiuo metu užima kita Rusijos pora Anastasija Skoptcova ir Kirilas Aliošinas (63,380). Labai nemažai porų skiria visai nedaug balų, todėl rezultatai po laisvo šokio gali smarkiai keistis.

G. Damulevięiūtė ir D. Kizala laisvą šokį atliks šeštadienį, o penktadienį anksti rytą savo pasirodymą čempionate pradės ir merginų atstovė Elžbieta Kropa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)