Suaugusiųjų standartinių šokių grupės Europos universitetų čempionais tapo Lietuvos atstovai Tomas Fainšil ir Violetta Posmetnaja (Kauno „Editos Daniūtės šokių studija“).

Antrą vietą užėmė Matejus Stecas ir Elena Popova iš Slovakijos, o bronzos medalius laimėjo austrai Klemensas Hoferis ir Barbara Westermayer. Finale taip pat varžėsi dvi poros iš Čekijos ir dar viena Slovakijos šokėjų pora. Varžybose dalyvavo 20 porų.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupės Europos universitetų čempionate Joris Sangavičius ir Ieva Urbonaitė (Vilniaus „Ratuto“ – VSC) laimėjo sidabro medalius, Matas Lukašovas ir Rugilė Monginaitė (Kauno „Santaka“) finale užėmė ketvirtą, o Ivanas Chlebutinas ir Megė Šerniūtė (Kauno „Kaspinas“ – Klaipėdos „Žingsnis“) septintą vietą.

Grupės nugalėtojais tapo Radimas Vyslouzilas ir Tereza Sedlakova iš Čekijos, o trečią vietą užėmė M. Stecas ir E. Popova. Finale taip pat šoko Rumunijos ir Lenkijos atstovai. Grupėje varžėsi 24 poros.

Greta Europos universitetų čempionato vyko ir pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos, kuriose, suaugusiųjų standartinių šokių grupėje, T. Fainšil ir V. Posmetnaya pateko į finalą ir užėmė penktą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė rusai Dmitryjus Žarkovas ir Olga Kulikova, antrą vietą užėmė Estijos atstovai Madis Abelis ir Aleksandra Galkina, o trečia vieta atiteko Vadimui Šurinui ir Anastasijai Meškovai taip pat iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 74 poros.

D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė Maskvoje laimėjo sidabro medalius

Šeštadienį Maskvoje (Rusija) vykusiose pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) profesionalų lygos standartinių šokių grupės reitingo varžybose Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) laimėjo sidabro medalius.

Grupės nugalėtojais tapo Emanuelis Valeri ir Tania Kehlet iš Danijos, o trečią vietą užėmė rusai Artemas Bronnikovas ir Daria Bronnikova.

Varžybose dalyvavo 6 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją