Mūsų šalies merginos solidžiai atitrūko antrojo kėlinio viduryje – 23:15, o dar po kelių akimirkų susikrovė ir dviženklį pranašumą (28:16) bei jau akivaizdžiai smaginosi įvarčių lietumi.

„Žaidimas buvo banguotas. Tad labai girti merginų negaliu. Norėtųsi stabilesnio žaidimo ir, kad darytume mažiau klaidų. Mums dar trūksta susižaidimo, tačiau tikiu, kad įsibėgėsime“, – aiškino Lietuvos rinktinės vyr. trenerė A. Senvaitienė.

Mūsų šalies ekipą šiose rungtynėse į pergalę vedė Inesa Verbovik, įmetusi 11 įvarčių, Bigita Ivanauskaitė prie pergalės pridėjo 6, Simona Jaškūnaitė – 4 įv.

Šeštadienį nuo 16 val. lietuvės susitiks su grupės favoritėmis – norvegėmis, o sekmadienį nuo 15 val. – su čekėmis.

Dvi geriausios šios grupės komandos pateks į Europos čempionatą, kuris vyks liepos mėnesį Ispanijoje.

„Norvegės yra aiškios favoritės. Bus sunku, bet galimybių visada yra. Reikia kautis, stengtis iš širdies ir daryti viską, kas įmanoma. Rankų anksčiau laiko tikrai nenuleisime“, – pabrėžė Lietuvos rinktinės vyr. trenerė A. Senvaitienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)