Iki 10 dvikovos minutės rezultatas buvo lygus – 3:3, tačiau vėliau norvegės atitrūko, o pirmąjį kėlinį baigė 7 įvarčių skirtumu – 15:8. Antrajame kėlinyje komandas jau skyrė dviženklė įvarčių persvara.

Mūsų šalies ekipai Inesa Verbovik pelnė 6 įvarčius, Bigita Ivanauskaitė – 4, Erika Drulytė, Neringa Gudaitytė, Viktorija Nadzeikaitė ir Greta Rinkevičiūtė – po 2 įvarčius.

Priminsime, kad penktadienį lietuvaitės rezultatu 33:20 (14:10) įveikė Farerų salų rinktinę.

Sekmadienį 15 val. lietuvaičių laukia lemiama atrankos turnyro dvikova su čekėmis. Jei mūsų šalies rankininkės iškovos pergalę ar net sužais lygiosiomis (dėl geresnio įvarčių santykio), tada pelnys kelialapį į liepos mėnesį Ispanijoje vyksiantį U-19 Europos čempionatą.

„Reikia kautis, stengtis iš širdies ir daryti viską, kas įmanoma“, – ne kartą pabrėžė Lietuvos rinktinės vyr. trenerė Ala Senvaitienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)