Be mūsų ekipos, varžybose turėtų dalyvauti Škotijos, Prancūzijos, Velso, Čekijos ir Rusijos nacionalinės komandos.

Lietuva pretendavo ir į 2005 metų Europos moterų B diviziono čempionatą, tačiau kandidatūrą atsiėmė Katovicų (Lenkija) naudai. Taip pat varžybas norėjo rengti Baku (Azerbaidžanas), bet nugalėjo Katovicai.

2005 metais vyrų žolės riedulio rinktinės bus suskirstytos net į 4 divizionus (dalyvaus 34 rinktinės). Į tarptautinę areną sugrįžtanti Lietuvos rinktinė kovos D diviziono turnyre Maltoje. Mūsų šalies jauniai (iki 18 metų) rungtyniauti C diviziono varžybose tikriausiai vyks į Vieną. (Austrija).

"Visas pasiūlytas kandidatūras dar turi patvirtinti EHF vykdomasis komitetas vasario 6-7 dienomis Atėnuose", - sakė Čaikauskas, kuris pernai buvo išrinktas ir į šį EHF organą.

Pernai Lietuvos merginų jaunių rinktinė B diviziono varžybose Prahoje (Čekija) užėmė 6-ąją vietą, o Šiauliuose tuo metu kovojo 16-mečių merginų rinktinės. Lietuvos 16-mečių merginų rinktinė šiemet su kitomis A diviziono ekipomis kovos Bristolyje (Anglija). Mūsų jaunimo (iki 21 metų) merginų nacionalinė komanda dalyvaus 2004-ųjų Europos čempionato B diviziono turnyre Svonsi mieste Velse, o į šio amžiaus vaikinų rinktinė rungtyniaus C diviziono varžybose Breste (Baltarusija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją