Antra buvo italė Arianna Castiglioni (1:07,15 min.), o trečią vietą pasidalino švedė Jennie Johansson ir japonė Kanako Watanabe, užfiksavusios vienodą laiką (1:07,35 min.).

Šeštadienį R. Meilutytė kovos dėl nugalėtojos vardo 50 m krūtine nuotolyje.

Rūtos Meilutytės rezultatas

Auksą iškovojo ir 26-erių metų anykštėnas Giedrius Titenis, antrą kartą per dieną pagerinęs varžybų rekordą ir triumfavęs vyrų 100 metrų krūtine finale – 59,63 sek.

Nuo mūsiškio daugiau nei sekundė atsiliko italas Lorenzo Antonelli (1:00,77 min.) ir vokietis Christianas Vom Lehnas (1:00,87 min.), tenkinęsi atitinkamai antra ir trečia pozicija.

Šeštadienį G. Titenis plauks 50 m krūtine distancijoje.

Giedriaus Titenio rezultatas

T. Duškinas Italijoje laimėjo B finalą

Tadas Duškinas liko devintas 100 m peteliške rungtyje.

B finalą (dėl 9-16 vietų) penktadienio vakarą laimėjęs Tadas Duškinas nuotolį nuplaukė per 52,98 sekundės ir 0,22 sekundės aplenkė antroje vietoje likusį italą Francesco Giordano bei 0,41 sekundės – trečiąją poziciją užėmusį austrą Saschą Subarsky.

Jei T. Duškinas būtų startavęs A finale su šiuo laiku jis būtų užėmęs penktą vietą.

Vyrų 50 m laisvu stiliumi rungties B finale startavęs Mindaugas Sadauskas sugaišo 22,80 sekundės ir finišavo ketvirtas, o bendroje įskaitoje užėmė dvyliktą vietą.

Lietuvė B finale aplenkė George'as Bovellas (22,33 sek.) iš Trinidado ir Tobago, puertorikietis Luisas Floresas (22,41 sek.) bei argentinietis Guido Buscaglia (22,56 sek.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (454)