Visi trys Lietuvos teisėjai turi aukščiausią – 3 žvaigždučių AIBA kategoriją.

G. Šniukšta teisėjaus Europos čempionate, kuris vyks birželio 16-24 dienomis Charkove (Ukraina). Kėdainiškiui tai bus pirmas suaugusiųjų Europos čempionatas.

„Tikėjausi sulaukti kvietimo į Europos čempionatą, nes geriausi Lietuvos teisėjai jau išaugome jaunimo čempionatus. Per savo karjerą esu teisėjavęs daugiau negu dešimtyje Europos jaunių ir jaunimo čempionatų, taip pat ir Europos olimpinių vilčių čempionate, pavyko gerai užsirekomenduoti ir WSB lygoje. Lietuvių bokso teisėjų mokykla yra vertinama visame pasaulyje, sulaukiame gerų įvertinimų tiek svarbiausiose tarptautinėse varžybose, tiek ir egzaminuose. Ne veltui lietuvis Kęstutis Bagdanavičius yra vienas iš vos kelių teisėjų visame pasaulyje, kuris teisėjavo net dvejose olimpiadose iš eilės“, - sako G. Šniukšta.

Kitas kėdainiškis V. Bobinas teisėjaus birželio 10-18 d. Kongo Respublikos sostinėje Brazavilyje vyksiančiame Afrikos čempionate.

Vilnietis R. Vasiliauskas jau išvykęs į Uzbekistano sostinę Taškentą, kur balandžio 30 dieną prasidėjo Azijos bokso čempionatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)