Kasmetinis veteranų turnyras į Lietuvą sugrąžina ir po pasaulį išsibarsčiusius buvusius legendinės Vilniaus „Kuro aparatūros“ komandos, žaidusios SSSR aukščiausioje tinklinio lygoje, žaidėjus.

Šiais metais „Tinklo 50+” ekipoje žais iš Strasburgo (Prancūzija) parskridę Faustas Gasiūnas ir Romualdas Misevičius, prie jų prisijungs Arūnas Beinoravičius (Kaunas), Vidmantas Gataveckas (Klaipėda) ir Rolandas Gilys (Vilnius).

„Kasmet sulaukiame tikro veteranų antplūdžio, visų norinčių dalyvauti komandų net negalime sutalpinti“, - pasakojo turnyrą organizuojančio sporto klubo „Tinklas“ atstovė Dangė Gilienė. - Smagu, kad nuolat atvyksta pajėgūs, ilgametę istoriją turintys klubai iš Kijevo, Lvovo, Kaliningrado, Gardino, Minsko, Polocko, Rygos ir Talino. Taip pat tai unikali proga vėl susitikti ir kartu į aikštelę išbėgti buvusiems „Kuro aparatūros“ žaidėjams, kurie labai džiaugiasi tokia galimybe.“

Turnyre 9 moterų komandos varžysis 35+ amžiaus grupėje. Lietuvai atstovauja Vilniaus „Laima“, Klaipėdos „Viesulas“ ir Kauno „Sixta+“. Dvylika vyrų komandų kovos 40+ ir 50+ amžiaus grupėse, abiejose Lietuvos garbę gins Vilniaus „Tinklo“ veteranai.

Renginio atidarymo metu penktadienį 16.00 val. varžybų dalyvius ir žiūrovus sveikins Vilniaus miesto mero pavaduotojas Jonas Pinskus, Lietuvos tinklinio federacijos prezidentas Marius Vasiliauskas ir Sporto veteranų asociacijos „Penki žiedai“ prezidentas Saulius Galadauskas.

Vilniečiai ir miesto svečiai, mylintys tinklinį, kviečiami į LEU sporto sales. Varžybų pradžia penktadienį 11.00 val., o šeštadienį - 9.00 val. Įėjimas nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)