Lietuvos duetas galutinėje rikiuotėje surinko 1410 taškų ir tik 8 taškais nusileido čempionėmis tapusioms Kinijos penkiakovininkėms - Wanxia Liang ir Qian Chen.

Bronza atiteko Lenkijos sportininkėms Oktawiai Nowackai ir Aleksandrai Skarzynskai, kurios lietuvėms pralaimėjo vos vieną tašką.

Fechtavimosi ir plaukimo rungtyse Lietuvos pora buvo 7-a ir tai leido po 2 rungčių užimti 6-ą vietą.

Jodamos L. Batulevičiūtė ir I. Serapinaitė surinko 286 taškus, tačiau tiek užteko, kad bendroje įskaitoje mūsų merginos pakiltų į penktą poziciją.

Ieva Serapinaitė ir Lina Batulevičiūtė

Prieš lemiamą - kombinuotąją bėgimo ir šaudymo - rungtį Lietuvos sportininkės nuo pirmaujančių Italijos atstovių atsilieka 15 sek., o nuo trečią poziciją užimančių vokiečių - vos sekunde,

Pasaulio čempionatas pirmadienį prasidėjo vyrų estafečių varžybomis. Nugalėtojais tapo šeimininkai vokiečiai (1544 taškai), aplenkę rusus (1540) ir lenkus (1520).

Ieva Serapinaitė ir Lina Batulevičiūtė

Trečiadienį (liepos 1 d.) vyrų asmeninių varžybų atrankoje startuos Justinas Kinderis ir Lukas Kontrimavičius, o ketvirtadienį moterų atrankoje - Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Gintarė Venčkauskaitė, Karolina Gužauskaitė ir Emilija Serapinaitė.

Penkiakovės jojimo rungtis

Penktadienį vyks vyrų varžybų finalas, o šeštadienį - moterų.

Pasaulio čempionatas baigsis sekmadienį mišrių estafečių varžybomis, kuriose dalyvaus L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir J. Kinderis. Šioje rungtyje mūsų sportininkai gins pasaulio čempionų titulą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)