R. Meilutytė yra kur kas daugiau nei tik puiki sportininkė. Ji yra šiuolaikinės Lietuvos simbolis. Šiuo metu kuriamas dokumentinis pasakojimas leis iš labai arti susipažinti su tikra Rūta, jos kasdienybe ir suprasti kiek valios, sunkaus darbo ir kantrybės yra sukoncentruota į tą trumpą baseino distanciją.

Pilnametražis filmas pradėtas filmuoti per pasiruošimus Rio olimpinėms žaidynėms ir filmavimai vis dar tęsiasi. Išskirtiniai interviu ir kadrai atskleis R. Meilutytės treniruočių rutiną ir asmenines kasdienes akimirkas. Filmo kūrimui susivienijo kino ir reklamų operatorius Ronaldas Buožis ir mados fotografas Rokas Darulis.

R. Buožis teigia, kad jie nusprendė filmuoti R. Meilutytę, nes jos istorija labai artima kiekvienam lietuviui. Ji labai daug ir sunkiai dirba, kad pasiektų tokių rezultatų ir kartu išlieka paprasta ir kukli. Būtent todėl ji taip visiems patinka, visada sunku su ja praeiti gatve, žmonės nori nusifotografuoti, prašo autografų.

R. Daruliui šis projektas ypatingas.

„Turėjome galimybę stebėti Rūtos sunkų darbą iš taip arti ir tai mus labai įkvepia. Nekantriai laukiame juo pasidalinti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)