Labdaringame turnyre, kurį geriausias Lietuvos badmintonininkas surengė kartu su Rimanto Kaukėno paramos grupe, varžėsi „Lietuvos ryto” krepšininkai Renaldas Seibutis ir Steponas Babrauskas, buvęs krepšininkas ir treneris Rolandas Jarutis, geriausia Lietuvos tenisininkė Lina Stančiūtė, daugkartinis Lietuvos tradicinės karatė čempionas Norbertas Motiejūnas.

Kviestinių dalyvių kategorijoje savo jėgas taip pat išbandė dizaineris Giedrius Paulauskas bei aktorius Giedrius Savickas. Šios grupės finale varžėsi žurnalistai. Iš sportininkų geriausiai pasirodė R. Seibutis, mažajame finale įveikęs aktorių G. Savicką. Atkaklioje kovoje dėl penktos vietos R. Jarutis įrodė savo pranašumą prieš NKL varžybų direktorių G. Saročką, S. Babrauskas liko septintas, L. Stančiūtė – aštunta.
Kęstučio Navicko teniso turnyras (Audriaus Lekavičiaus nuotr.)

„Susirinkome, kad būtų gera nuotaika, kad pabūtume su badmintono mėgėjais ir prijaučiančiais. Sulaukęs K. Navicko kvietimo, su malonumu sutikau dalyvauti tokiame renginyje. Esu pamalonintas, kad galėjau prisidėti prie iniciatyvos“, - sakė R. Seibutis.

Į K. Navicko ir R. Kaukėno kvietimą sudalyvauti labdaringame badmintono turnyre atsiliepė per 70 badmintono entuziastų, kurie visą dieną varžėsi pradedančiųjų ir pažengusiųjų grupėse. Turnyro dalyviai savo starto mokestį skyrė labdarai, o už surinktas lėšas bus nupirktos infuzinės tūrinės pompos Vilniaus universiteto Santariškių klinikų vaikų ligoninei.

„Norėjosi padaryti kažką prasmingo, išreikšti savo patirtį badmintone. Su Rimantu esame asmeniškai pažįstami, kartu ir sugalvojome šią iniciatyvą. Viliuosi, jog tokie renginiai paskatins atkreipti visuomenės dėmesį į sunkiomis ligomis sergančius vaikus“, - sakė geriausias šalies badmintono žaidėjas K. Navickas.

„Džiaugiuosi, badmintono visuomenės aktyvumu, išreikštu noru prisidėti prie mūsų paramos grupės bei suteikta parama sunkiai sergantiems vaikams. Dar kartą noriu padėkoti Kęstučiui už iniciatyvą ir darbą organizuojant šį turnyrą. Neabejoju, kad ateityje kartu nuveiksime dar daug gero“, - sakė R. Kaukėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)