Varžybos vyko kovos klube „Muay Thai Imperija“. Įdomu tai, kad net 21 sportininkas buvo būtent iš „Muay thai Imperijos“ klubo.

Renginys buvo atviras visiems, tačiau be „Muay Thai Imperijos“ klubo kovotojų daugiau niekas nepanoro dalyvauti. Sulaukta svečių iš Vilniaus, Panevėžio ir Liepojos.

Ringe buvo galima stebėti 22 vyrų ir vieną merginų kovą. Renginys sulaukė didelio žiūrovų susidomėjimo.

Vienas perspektyviausių „Muay Thai Imperijos“ kovotojų Dominykas Dirkstys (70 kg, 15 metų) turėjo net dvi kovas, vieną jų - su vyresniu panevėžiečiu. Klaipėdietis įgijo aiškią persvarą, todėl teisėjo sprendimu kova buvo sustabdyta. Taip pat D. Dirkstys susitiko su atstovu iš Latvijos ir kova baigėsi lygiosiomis.

Merginų kovoje susitiko vilnietė ir panevėžietė. Abi demonstravo aukštą technikos lygį. Visgi taškais 2:1 laimėjo Panevėžio atstovė. Svarbu pasidžiaugti, kad šis sportas sulaukia vis daugiau norinčių sportuoti ir vaikų.

Jauniausias kovotojas 10-metis „Muay Thai Imperijos“ atstovas Dainius Laučiūnas (45 kg) kovojo su sportininku iš Vilniaus.

„Aš didžiuojuosi savo sportininkais. Dėkoju Lietuvos Muaitai sąjungai už palaikymą organizuojant kovas Klaipėdoje. Taip pat noriu pabrėžti, kad amžiaus ribų norint sportuoti Tailando boksą – nėra. Pas mus sportuoja ir 7-erių metų vaikai, ir yra sudarytos visos sąlygos sportuoti ir solidaus amžiaus asmenims“, – sakė „Muay Thai Imperijos“ klubo treneris Vadimas Gridiajevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)