Tituluoti sportininkai ir treneriai džiaugėsi ir gyrė aukštą organizacinį lygį ir nuolat gerėjantį sportininkų meistriškumą. Po tokio įvertinimo užsienio šalių sportininkai vėl mielai sutiko atvykti į Lietuvą ir kovoti „Vilnius open 2015“ turnyre. Nors tai tik pirmas turnyras, jau yra užsiregistravę virš 200 sportininkų iš Lietuvos ir kitų šalių.

Stebėti turnyro atvyks pasaulinio lygio kovotojas Aleksejus Ignašovas. Jis yra gyva legenda, daugkartinis pasaulio kikbokso ir muaitai čempionas, Europos muaitai čempionas, dalyvavęs daugybėje profesionalių turnyrų. 2001 ir 2003 metais tapo prestižiškiausio tų laikų turnyro „K-1 World Grand Prix“ čempionu. Jo kovos prikaustydavo daugelį prie televizorių ekranų, o nokautai iki šių dienų patenka į geriausių visų laikų nokautų dešimtukus.

Nepraleiskite progos gyvai pamatyti A. Ignašovo ir pasižiūrėti mėgėjiško kikbokso kovų. Įėjimas nemokamas. Renginys vyks Vilniuje, sporto komplekse „Index Hall“ (Vytenio g. 50, Vilnius).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)