Šį sezoną „pankų“ varžovai pasitiko gerokai pasikeitę. Komandos rėmėjų pastangomis „Juodupės“ komandą sustiprino visa eilė legionierių iš Rusijos, kuriems padeda ir keli lietuviai, tarp kurių ir Lietuvos nacionalinės rinktinės kandidatai Artūras Katulis ir Mauras Baltrukonis.

„Pankų“ komandoje rungtyniauja lietuviai ir legionierius iš Japonijos Naoki Kaneko. Sudėtyje taip pat yra Lietuvos rinktinės kandidatai Mindaugas Kieras ir Edgaras Rybakovas.

Pirmose pusfinalio rungtynėse pirmadienį (kovo 13-ą dieną) „Juodupė“ nugalėjo 8:3, bet rungtynių galutinis rezultatas neatspindi rungtynių eigos, nes dar paskutinio kėlinio viduryje „Hockey Punks“ atsiliko tik vienu įvarčiu.

Šį sezoną nuspręsta Lietuvos pirmenybėse žaisti pusfinalio serijas iki dviejų pergalių, o finale iki trijų pergalių. Taigi, Elektrėnų „Energija“, patekusi į finalą antrą kartą nugalėdama „Rokiškio“ ledo ritulininkus, ketvirtadienį gali sužinoti savo varžovus, jei nugalės „Juodupė“. Tačiau jei pergalę iškovos šeimininkai „Hockey Punks“ klubas, tuomet penktadienį arba šeštadienį Elektrėnuose bus lemiama dvikova.

„Pirmose serijos rungtynėse buvome ne taip toli sėkmės. Yra keli dalykai, kuriuos turime atlikti idealiai kiekviename epizode ir tuomet galėsime džiaugtis pergalėmis. Žinome, ką turime daryti, bet tą turime ir daryti aikštelėje, o ne tik kalbėti apie tai, - sako „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.“

Susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje 20.15 val. Bilietus galima įsigyti internetu ir arenos kasoje. Vaikams iki 16 metų įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.