Lietuvos sporto universitetas siekia perimti Sporto centro valdymą, naudoti jį studijoms ir padaryti labiau prieinamą visuomenei.

„Netrukus dėl S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro parengsime Vyriausybės nutarimą. Švietimo ir mokslo ministras mane informavo, kad šiuo klausimu netrukus kalbės su Kauno miesto meru, o Vyriausybė Universitetui padės išlaikyti šį Centrą“, – teigė Ministras Pirmininkas.

LSU vadovai tikisi, kad S. Dariaus ir S. Girėno sporto centrą Universitetas perims jau šį rudenį.

Lietuvos vadovams pristatytas ir Europos krepšinio tyrimų centras. Jo steigėjai – Vusterio (Anglija), Leono (Ispanija) ir Lietuvos sporto universitetai. Centras rengs krepšinio sporto mokslinių tyrimų projektus bei programas, galimybių studijas. Krepšinio tyrimų centro veikloje taip pat ketina dalyvauti Gran Kanarijos (Ispanija), Maskvos (Rusija) ir Stambulo (Turkija) universitetai.

Universiteto vadovai pristatė ir LSU tiriamojo – auditorinio centro statybos projektą. Jį teigiamai įvertino ir paramą pažadėjo Vyriausybės vadovas. Svečiams pristatytos LSU mokslo ir studijų kryptys, Universiteto strategija ir infrastruktūros plėtros projektai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)