Pagrindinėse trylikos ratų 101 km lenktynėse dviratininkai varžėsi dėl Kauno mero taurės ir rėmėjų prizų, o atskiras KTM važiavimas suteikė galimybę sportinį azartą patirti įveikiant pusę pagrindinio nuotolio.

Prizininkų medaliais buvo apdovanoti trys geriausi dviejų ratų distancijos dviratininkai kiekvienoje amžiaus grupėje, o visiems iš anksto užsiregistravusiems ir finišavusiems dalyviams buvo įteikti atminimo medaliai.

Organizatoriai mėgėjų komandas varžyboms registruoti taip pat kvietė įmones, organizacijas ir bendruomenes. Lenktynėse buvo vertinami bendri kiekvienos komandos narių rezultatai, o trys geriausią laiką pademonstravusios buvo apdovanotos specialiais prizais.

Varžybų dalyviams Kaune parinkta žiedinė trasa, kurios pradžia – M. K. Čiurlionio tiltas miesto centro pusėje.

Visų varžybų etapų metu pernai jėgas išbandė daugiau nei 2000 dviratininkų. Šiais metais tikėtasi dar didesnio dalyvių skaičiaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)