Komandos buvo suskirstytos į penkias grupes: trys vyrų ir dvi moterų. Visą dieną trukusiose kovose paaiškėjo stipriausieji.

Vyrų grupėje nugalėtojais tapo vilniečiai Donatas Pašvenskas ir Airidas Davidavičius, finale 15-11, 14-11, 11-8 palaužę Audriaus Stelmoko ir Dainiaus Stankevičiaus duetą iš Kauno.

Trečią vietą užėmė kauniečiai Gintas Grigas ir Arnas Zuokas, kurie mažajame finale 15-11, 15-11 nugalėjo Donatą Murauską ir Martyną Beleckį.

Moterų grupėje triumfavo vilnietės Vlada Oganauskienė ir Sveta Bekis – jos finale po įnirtingos kovos 15-11, 9-15, 11-7 įveikė kaunietes Sigitą Volkavičienę ir Eveliną Matiukaitę.

Trečiosios vietos nugalėtojomis tapo Viliūnė Cibulskaitė ir Goda Milinavičiūtė iš Kauno, rezultatu 15-13, 15-7 pranokusios Moniką Smaliūkaitę ir Kotryną Šipko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją