Kovos menų sporto centras skirtas ne tik rengti profesionalius sportininkus, jame sudarytos geros sąlygos vaikams, paaugliams ir suaugusiems užsiiminėti aktyviu sportu. Taip pat vyksta treniruotės moterims.

Sporto centre vedamos kudo, kikbokso, dziudo, kūno dizaino treniruotės visų amžiaus grupių žmonėms, – sako klubo prezidentas Tomas Šviažas. – Norime, kad čia savo vietą rastų ne tik varžyboms besirengiantys sportininkai, bet ir kiekvienas, norintis sportuoti laisvalaikiu. Vaikai čia pradeda mokytis, kas yra sveikas gyvenimo būdas.“

Mažiausi klube sportuojantys vaikai yra vos 4-5 metų, todėl jiems reikalinga ypatinga priežiūra. Čia dirba kvalifikuoti treneriai, turintys patirtį treniruojant įvairaus amžiaus ir poreikių vaikus. Centre vedami asmeniniai užsiėmimai pagal individualius poreikius.
Kovos menų sporto centro atidaryme spalio 11 d. dalyvavo rėmėjai, šalies kovos menų sporto federacijų nariai, garsūs kauniečiai ir svečiai.

Buvusiose AB „Sanitas“ patalpose, dabar priklausančiose AB „Volfas Engelman“ įsikūręs beveik 350 kvadratinių metrų kovos menų sporto centras patrauklus dėl geros lokacijos, patogaus susisiekimo ir gerų sąlygų čia besilankantiems nariams.

Sporto centre įrengtas patogus persirengimo kambarys, sudarytos sąlygos ilgalaikei daiktų laikymo spintelių ir rankšluosčių nuomai, taip pat teikiama skalbimo paslauga po kiekvienos treniruotės.

Kovos menų sporto centro įkūrėjas ir prezidentas T. Šviažas (2 danas) yra profesionalus kudo kovotojas, daugkartinis Lietuvos ir Europos čempionas, pasaulio kudo taurės 3-ios vietos laimėtojas ir Lietuvos kudo sporto federacijos viceprezidentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)