J. P. Koppenhaveris brutalių nusikaltimų ėmėsi 2014 metais. Savo buvusią draugę užpuolęs buvęs MMA kovotojas jai sulaužė 10 kaulų, išmušė dantis, sulaužė nosį, pažeidė plautį, klubą ir kepenis.

Pornografinių filmų aktorė pasakojo, kad buvęs 35 metų UFC kovotojas 2014 metais prieš lemtingą incidentą keletą kartų ją prievartavo ir mušė.

Galiausiai kartą įsilaužė į jos namus Las Vegase ir užpuolė ne tik ją, bet ir jos tuometinį draugą Corey Thomsą. Pastarajam buvo sulaužyta nosis ir keli kaulai, jis patyrė stiprius sumušimus, ant kūno buvo matyti įkandimo žymės, išnarintas petis.

Po incidento J. P. Koppenhaveris pabėgo į Kaliforniją, kur buvo suimtas policijos. „Karo mašina“ kalėjime norėjo pasidaryti sau galą. Vėliau jis sukritikavo tokį savo elgesį.

„Keli mieli pareigūnai atėjo ir kalbėjo su manimi apie pasitraukimą iš gyvenimo. Niekuomet gyvenime nepasiduodavau. Mano noras išgyventi yra kertinis dalykas, tai daro mane patraukliu mano gerbėjams. Šis kelias tikrai ne man ir atsiprašau visų savo artimųjų dėl to. Šis laikas man buvo pragaru“, – komentavo buvęs kovotojas.


Teisme kaltinamojo advokatas tvirtino, kad darydamas nusikaltimą vyras buvo paveiktas narkotikų. Prokuroras jį lygino su „įsiutusiu buliumi, kuriam pažeisti smegenys dėl karjeros ringe ir kurį nuolat lydi nuotaikos svyravimai dėl steroidinių preparatų vartojimo“.

Galutinis teismo verdiktas bus paskelbtas birželio 5 dieną.

J. P. Koppenhaveris savo MMA kovotojo karjerą pradėjo 2007 metais. UFC ringe jis dalyvavo 19-oje kovų ir iškovojo 14 pergalių. Paskutinį kartą ringe jis kovojo 2013 metais.

Po teismo Christy Mack socialiniuose tinkluose parašė, kad džiaugiasi pergale savo ir visų buitinės prievartos aukų bei kvietė apie tokius dalykus netylėti:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)