Šįkart merginos kartu su treneriu Vasilijumi Burakinskiu mokėsi perdavimo iš viršaus technikos. Tai – vienas sudėtingiausių elementų paplūdimio tinklinyje.

„Parodysime kelių pratimų visumą, junginį, kuris turėtų padėti patobulinti savo perdavimo iš viršaus techniką. Pratimus atliksime su specialiai pasunkintu kamuoliu, skirtu treniruotėms“, – vaizdo siužete sako treneris V. Burakinskis.

Diana Balsytė ir Margarita Čiuplytė

Merginos tuos pratimus išbandė savo kailiu. Nepaisant to, kad be tinklinio treniruočių buvo praleidusios jau savaitę, pakankamai greitai pajuto ritmą.

„Dalyvavome kiokušin karatė treniruočių stovykloje pajūryje. Buvo labai vėjuota, tačiau tinklinio nepamiršome – kasdien mušinėdavome kamuolį. Esant stipriam vėjui žaisti sunku, tačiau kaip ir sako pats Vasilijus, atliekant veiksmus techniškai, vėjas negalės „permušti“ kamuolio skriejimo“, – savo įspūdžiais dalijosi pasaulio čempionė M. Čiuplytė.

Kitą savaitę merginos treniruosis padavimą ir, tradiciškai, įspūdžiais pasidalins vaizdo siužete „Karatė merginų vasara su FV“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)