Abu kauniečio trenerio Juozo Špelverio auklėtiniai pasiekė po dvi pergales ir pateko į ketvirtfinalius. Akvilė 2:0 (21:17, 21:10) nugalėjo Sigridur Arnadottir iš Islandijos ir 2:0 (21:13, 21:8) pranoko Sarą Ortvang iš Danijos.

Kęstutis rungtyniavo po persirgto gripo ir nedemonstravo prieš Naujuosius turėtos geros sportinės formos. Danas Mikkel Stoffersen įveiktas 2:1 (18:21, 21:18, 21:13), o olandas Jordy Hilbink palaužtas irgi 2:1 (7:21, 22:20, 21:14).

Treneris juokais po sudėtingų pergalių klausinėjo, kaip jis geizerių šalyje įsigudrino rasti amerikietiškų kalnelių.

Gegužės mėnesį prasidės atranka į Rio de Žaneiro olimpines Žaidynes, tad per likusius tris mėnesius abu lietuviai tikisi pasigerinti savo pasaulinius reitingus. Kęstutis dabar yra 82-tas, Akvilė – 88-ta.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją