Antras vietas užėmė Auksė Rutkauskaitė (63 kg), Kornelija Zaicevaitė (iki 60 kg), Justina Čekavičiūtė svoryje (58 kg) ir Ineta Dantaitė (53 kg).

Penktomis vietomis tenkinosi Kamilė Šernauskaitė (48 kg) ir Viktorija Augustauskaitė (55kg).

Turnyre kovojo 106 imtynininkės iš Lenkijos, Baltarusijos, Tadžikijos, Ukrainos ir Lietuvos. Lietuvai atstovavo šalies jaunių rinktinės narės Šiaulių sporto gimnazijos auklėtinės.

Prieš varžybas moterų imtynių rinktinė dalyvavo mokomojoje treniruočių stovykloje kurioje, treniravosi kartu su Baltarusijos imtynininkių komanda.

Atsakomas Baltarusijos rinktinės vizitas įvyks po dešimties dienų. Gegužės 20-21 dienomis mūsų šalies kaimynių komanda dalyvaus Šiauliuose vyksiančiame tarptautiniame „Sun City Open“ moterų imtynių turnyre. Po jo svečiai pasiliks mokomojoje treniruočių stovykloje, kur tęs pasiruošimą artėjančioms Šiaurės šalių varžyboms bei Europos jaunių čempionatui Švedijoje. Į varžybas ir stovyklą taip pat pakviestos imtynininkės iš Švedijos, Ukrainos, Lenkijos, Estijos, Latvijos, Rusijos ir Turkijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)