Vilniečiai šiam keliui raudonų kilimų netiesė. Pasirinkę protingą taktiką, „Hockey Punks“ po dviejų kontratakų ir Edgaro Rybakovo (00:19 sek.) ir Dominyko Bisturio (02:57 min.) įvarčių pirmavo 2:0.

Mobilesnė ir techniškesnė „Juodupė“ nepanikavo ir kantriai žaidė savo žaidimą. Dar pirmame kėlinyje pavyko sušvelninti rezultatą po Marselio Baikejevo (18:39 min.) įvarčio.

Antrame kėlinyje „Juodupė“ ėmėsi darbo iš esmės. Iš pradžių Konstantinas Isajevas (22:38 min.) išnaudojo daugumą ir išlygino rezultatą, vėliau Aleksejus Zubenka (30:49 min.) išvedė komandą į priekį.

Vilnietis Algimantas Visockas (32:12 min.) išlygino rezultatą, tačiau kėlinį varžovai baigė įvarčiu daugumoje, o „Juodupę“ į priekį išvedė Dmitrijus Babičius (34:18 min.).

Lemiamu rungtynių epizodu tapo trečio kėlinio vidurys, kai „pankai“ žaisdami keturiese prieš tris pažeidė taisykles ir užsidirbo baudinį. Jį realizavo A. Zubenka (48:53 min.) ir rezultatas tapo 5:3.

Vilniečiai ir toliau dėjo visas pastangas ir kūrė pavojingas progas, tačiau įvarčiai krito kitoje aikštės pusėje.

K. Isajevas (52:29 min.) nuramino aistras, o paskutinę minutę Artūras Katulis (59:02 min.) ir K. Isajevas (59:17 min.) įtvirtino „Juodupės“ pergalę.

Nugalėtojai į varžovų vartus metė 40 kartų, varžovai atsakė 32 metimais.

Antros serijos rungtynės įvyks ketvirtadienį (20.15 val.) Vilniaus pramogų arenoje.

Kitame pusfinalyje Elektrėnų „Energija“ 1:0 pirmauja prieš Rokiškio „Rokiškį“, o antros serijos rungtynės įvyks antradienį 19 val. Rokiškyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)