Bėgimo organizatoriai - Vilniaus dirbančiųjų sporto klubų sąjungos „Žalgiris“ ir VšĮ „Sveikas miestas“ džiaugiasi, kad kiekvienais metais organizuojamą bėgimą lydi puikūs orai ir dėkoja visiems bėgikams už dalyvavimą.

Bėgime tradiciškai buvo apdovanojami ne tik absoliutūs nugalėtojai, tačiau ir vyriausieji bei jauniausieji bėgimo dalyviai. Absoliučiais nugalėtojais vyrų gretose tapo Valdas Dopolskas, kuris trasą įveikė šiek tiek daugiau ne per pusvalandį. Antra vieta atiteko Dovydui Stašiui, o trečia - jau minėtam svečiui iš užsienio - Sh. Kerrui.

Moterų gretose geriausiai pasirodė Austėja Miežytė. Antra buvo Vaida Šacikauskaitė, o trečia liko Renata Siliuk.

Buvo nominuoti taip pat ir vyriausieji, ir jauniausieji bėgikai. Vyriausiam bėgimo dalyviui – Rimtautui Martusevičiui – 76-eri metai, o vyriausiajai bėgikei – Eglei Krasuckienei – 62-eji metai.

Jauniausias dalyvis buvo keturiolikmetis Jaroslavas Semaško, jauniausia dalyvė Gabija Kulbokaitė – metais vyresnė.

Šiais metais geriausiai pasirodė ir nugalėtoja tapo bėgimo klubo „Na, pagauk!” komanda. Šiame bėgime jau 20-ą kartą savo jėgas išbandė ir Stasys Čirba (71-eri metai) iš bėgimo klubo „Inžinerija“. Jis buvo apdovanotas už ilgaamžiškumą. Simboliniai apdovanojimai buvo įteikti ir kitiems bėgikams, kurie bėgime dalyvauja virš 20 metų.

Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo ir apdovanojimus įteikė Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius, „Sportas visiems“ prezidentas Algis Vasiliauskas ir Lietuvos sporto draugijos „Žalgiris“ pirmininkas Vytas Nėnius.

Absoliutiems nugalėtojams buvo įteikti bėgimo bateliai bei kiti rėmėjų įsteigti prizai. VšĮ „Sveikas miestas“ direktorius Mantas Paulauskas Vilniaus miesto savivaldybės vardu po bėgimo specialią padėkos lėkštę įteikė Vilniaus dirbančiųjų sporto klubų sąjungos „Žalgiris“ pirmininkui Romualdui Budrioniui, kurio dėka tradicinis bėgimas „Aplink Žaliuosius ežerus“ jau 25-erius metus iš eilės vyksta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)