Jamaikos olimpinis komitetas šiuo pasiekimu džiaugėsi ir socialiniame tinkle „Twitter“.

„Jamaikos dvivietė bobslėjaus komanda pateko į Sočio olimpiadą. SVEIKINIMAI!!!“, - šeštadienį neeiliniu pasiekimu džiūgavo jamaikiečiai.

Tačiau patekimas į olimpiadą Jamaikos porai - lengviausia dalis. Dėl finansinių sunkumų jie gali taip ir nenuvykti iki Rusijos.

„Tiesą sakant, mes dar net nežinome, ar turėsime pakankamai lėšų nuvykti į Sočį. Tai nuo daug ko priklauso. Pirmiausia mes turime pasirūpinti savo šeimomis. Jeigu mūsų niekas neparems, tai niekur ir nevyksime“, - apie finansinę situaciją pasakojo W. Wattsas.

„Bet aš esu optimistas. Šiam reikalui atidaviau visą savo širdį. Ar kokia nors čia esanti britų kompanija norėtų mus paremti? Tikiuosi, kad Jamaikos olimpinė asociacija imsis veiksmų ir parems mus“, - optimizmo ir vilties neprarado sportininkas.

1993 metais kino kompanija „Walt Disney Pictures“ sukūrė filmą („Cool Runnings“) apie legendinę keturvietę Jamaikos bobslėjaus komandą, kuri 1988 metais dalyvavo Kalgario (Kanada) žiemos olimpiadoje.

DELFI primena, kad Sočio žiemos olimpiada vyks vasario 6-23 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)