Iki dienos, kai J. Jefimova galės dalyvauti varžybose (vasario 28-osios – DELFI), likus kiek daugiau nei mėnesiui, iš Grozno kilusi plaukikė atskleidė savo treniruočių grafiką, kuris įrodo, kad Rusijos atstovė yra pasiryžusi grįžti su trenksmu.

„Maža dalis mano treniruotės: keturios serijos plaukimų 2 po 50 metrų su rankų plaukmenimis, keturios – 4 po 25 m. Tada keturios serijos 4 po 150 m su kojų plaukmenimis ir keturios – 2 po 50 m. bei 3 po 25 m. Svarbiausia, nebijoti plaukti greitai“, – po nuotrauka, kurioje stovi šalia baseino, parašė ji.

Ir pridūrė: „Kazane, lauk manęs!“

Būtent Kazanėje šių metų liepos 24-rugpjūčio 9 d. vyks svarbiausios sezono varžybos – pasaulio plaukimo čempionate.

J. Jefimova jau anksčiau pareiškė, kad šiose pirmenybėse sieks susigrąžinti visus apdovanojimus – penkis medalius (keturių aukso ir vieno sidabro) ir rekordus, kurių neteko dėl FINA diskvalifikacijos.

To tikisi ir Rusijos sporto ministras Vitalijus Mutko.

„Su Julija atsitiko pats didžiausias nesusipratimas, koks tik gali nutikti profesionaliame sporte. Labai gaila, bet už tokį nesusipratimą taip pat baudžiama. Mano manymu, Julija – sportininko idealas pagal taisyklių ir normų laikymąsi. O tai, kas įvyko, neturėjo jokios įtakos jos rezultatams. Po tokios apmaudžios klaidos Julija yra dar labiau motyvuota pasiekti dar geresnius rezultatus nei iki šiol“, – teigė V. Mutko.

Primename, kad J. Jefimovos dopingo testas buvo teigiamas 2013 metų spalio mėnesį tarpvaržybinių laikotarpiu Los Andžele, JAV. Rusė tuo metu ruošėsi tarptautinės varžyboms 25 m ilgio baseine. Jos organizme aptiktas draudžiamas preparatas – dehidroepiandrosteronas (DHEA).

J. Jefimova 2013 metų gruodį Herninge, Danijoje, vykusio Europos plaukimo čempionato trumpame baseine moterų 50 m plaukimo krūtine rungties finale 0,06 sek. aplenkė Rūtą Meilutytę ir iškovojo aukso medalį. Šis jos rezultatas buvo anuliuotas ir pergalė atiteko lietuvei, kuri dar triumfavo 100 m krūtine rungtyje bei 100 m kompleksiniame plaukime.

Nuviliojo svetimą vaikiną

Iki šiol savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais slėpusi J. Jefimova viename socialiniame tinkle pasidalino nuotrauka, kurioje ji bučiuojasi ir yra itin meiliai apsikabinusi su 26-erių metų plaukiku Nikita Lobincevu. Po ja užrašas: „Vasara niekada nesibaigia“.

Ši nuotrauka tapo didele staigmena daugeliui Julijos fanų ir net pažįstamų. „Negali būti!“, „Kokie meilučiai“, „Pagaliau kortos atskleistos“ – tokie ir panašūs komentarai palikti ant J. Jefimovos paskyros sienos.

Žinia netikėta todėl, kad N. Lobincevas pastaruosius dvejus su puse metų draugavo su garsia Rusijos aktore ir TV serialų žvaigžde Polina Maksimova, kuri buvo išrinkta TNT kanalo seksbomba. Apie savo meilę viešai skelbusi pora jau netgi planavo savo vestuves, tačiau romanas su J. Jefimova viską pakeitė.

Beje, minėtoje nuotraukoje ant kairiosios N. Lobincevo rankos bevardžio piršto matyti ir žiedas, patvirtinantis, kad jo draugystė su P. Maksimova nutrūko visai neseniai.

N. Lobincevas – dviejų olimpiadų medalininkas vyrų estafetėje laisvu stiliumi. Jis, kaip ir J. Jefimova, treniruojasi Los Andžele, Kalifornijoje, JAV, pas Davidą Salo, o P. Maksimova gyvena ir dirba Maskvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (388)