Pirmuosius medalius iškovojo klubo „Fighter House / Roger Gracie Academy Kaunas“ sportininkė, trenerio Donato Uktverio auklėtinė Julija Stoliarenko. Ji laimėjo sidabro medalį absoliučioje svorio kategorijoje, užbaigusi tris kovas anksčiau laiko, ir bronzos medalį savo svorio kategorijoje. Šiame čempionate gerai pasirodė ir Klaipėdos (to paties klubo) atstovas Marius Rudnickas – jis taip pat pelnė bronzos medalį savo svorio kategorijoje.

Šeštadienį, į čempionato kovas stojo ir pats klubo „Fighter House / Roger Gracie Academy Kaunas“ treneris Donatas Uktveris. Kovas su varžovais užbaigęs anksčiau laiko laužimais, užėmė antrą vietą ant geriausiųjų pakylos ir prie lietuvių prieš tai pelnytų medalių pridėjo dar vieną trofėjų – sidabro medalį.

Dominyka Obelenytė iškovojo bronz1 absoliutaus svorio kategorijoje. Jai atiteko auksas savo svorio kategorijoje. Ji – pirmas juodas diržas Lietuvos istorijoje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)