Pusfinalio pirmame plaukime Lietuvos atstovė distanciją įveikė per 7 min. 33,9 sek. ir tapusi plaukimo laimėtoja pateko į finalą.

Vyrų vienviečių varžybose apmaudžiai į pagrindinį pusfinalį nepatekęs Giedrius Bieliauskas tvirtai laimėjo pusfinalio dėl vietos C finale antrą plaukimą. Lietuvis distanciją įveikė per 7 min. 4,22 sek. ir tęs kovą dėl 13-os vietos.

Vyrų lengvo svorio porinę dvivietę irkluojantys Deividas Kluonis ir Lukas Dobrovolskis savo pasirodymą čempionate baigė startu D finale. Lietuviai 2 km trasą įveikė per 6 min. 39,56 sek., užėmė pirmą vietą, o bendroje įskaitoje liko 19-ti.

Ketvirta Lietuvos įgulaporinę dvivietę irkluojantys Andrius ir Vytautas Lapatiukai trečiadienį nesivaržė. Ketvirtadienį jų laukia startas savo rungties B finale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją