Šeštadienį I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė Europos čempionato ketvirtfinalyje žais su latvių Alisės Leces ir Martos Ozolinos (16 reitingas) ir šveicarių Dunjos Gerson ir Lauros Caluori (29 reitingas) porų susitikimo nugalėtojomis.

Lietuvės iškovojo jau ketvirtą pergalę iš eilės – H pogrupyje nugalėjusios visas varžoves ir užėmusios pirmą vietą, merginos pateko tiesiai į varžybų aštuntfinalį.

Penktadienį savo pasirodymą Europos jaunimo čempionate tęs ir Lietuvos vyrų paplūdimio tinklinio komanda. Arnas Rumševičius su Luku Každailiu (22 reitingas) sėkmingai startavo varžybose, pirmose F grupės rungtynėse 2:0 (21:16, 21:11) nugalėję baltarusius Antoną Dedkovą ir Pavelą Vaučkevičių (11 reitingas).

Tačiau antrose rungtynėse lietuviai 0:2 (16:21, 14:21) buvo priversti pripažinti pogrupio favoritų, 2014 metų Europos jaunimo (iki 20 metų) čempionų vokiečių Niklaso Rudolfo ir Clemenso Wicklerio (6 reitingas) pranašumą.

Penktadienį 20.10 val. A. Rumševičius ir Lukas Každailis žais lemiamas rungtynes dėl patekimo į atkrintamas varžybas su rusais Igoriu Veličko ir Maksimu Sivolapu (27 reitingas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)