26-erių metų puolėjas Naoki Kaneko anksčiau kelis metus rungtyniavo Prancūzijoje, praėjusį sezoną praleido Belgijos „Haskey Hasselt“ klube. Dėl traumų žaidė tik devyneriose rungtynėse, per kurias surinko 20 taškų (7 įvarčiai ir 13 rezultatyvių perdavimų).

„Svarbu tai, kad Naoki gali rungtyniauti centro puolėju. Būtent šios pozicijos žaidėjų turime didžiausią deficitą. Mėginome krašto puolėjus aikštės viduryje - skirtingo amžiaus Lietuvos rinktinėse rungtyniavusius Algimantą Visocką ir Šarūną Suchomliną, bet tai nėra natūrali jiems pozicija ir dėl to kai kuriuose epizoduose nesužaidžiame taip kaip reikia. Tai galbūt nesimato rungtynėse su mažiau patyrusiais varžovais, tačiau mūsų antradienio rungtynių Vilniuje svečiai iš Elektrėnų „Energijos“ tokias mini situacijas išnaudoja“, – sako „Hockey Punks“ puolėjas Šarūnas Kuliešius.

Ar sostinės komandoje žais legionierius iš tekančios saulės šalies paaiškėti turėtų per šią savaitę.

Be to keliose „Hockey Punks“ treniruotėse dalyvavo žaidėjas iš Suomijos.

Š. Kuliešius teigia, kad žaidėjų paieška yra nenutrūkstamas procesas.

„Nuo šio sezono pradžios NLRL čempionato namų rungtynes žaidžiame didžiojoje Pramogų arenos salėje, pardavinėjame bilietus į rungtynes. Privalome turėti komandą, kurioje žiūrovui būtų į ką pažiūrėti. Mums su Lietuvos rinktine ne kartą yra tekę susidurti su Japonijos rinktine, jų mokyklos žaidėjai aikštėje būna paprastai labai greiti ir darbingi. O apie Suomijos ledo ritulį nėra ką net kalbėti, ten yra puiki mokykla. Tačiau bet kokiu atveju palaukime savaitę kitą ir žinosime, ar šie vyrukai papildys mūsų gretas.“

Vilniaus „Hockey Punks“ antradienį, Vilniaus „Pramogų arenoje“ 20 val. 15 min. susitiks su daugkartiniais Lietuvos čempione, bazine Lietuvos rinktinės komanda – Elektrėnų „Energija“. Bilietai parduodami „Pramogų arenos“ kasoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)