E. Sodeika ir I. Žukauskaitė laimėjo bronzos medalius, o V. Lacitis ir V. Golodneva finale užėmė šeštą vietą.

Varžybų nugalėtojais tapo praėjusį savaitgalį Vilniuje vykusiame pasaulio čempionate triumfavę Rusijos šokėjai Dmitryjus Žarkovas ir Olga Kulikova, o antrą vietą užėmė šių metų pasaulio vecečempionai Simone Segatori ir Annette Sudol iš Vokietijos. Finale taip pat šoko poros iš Italijos ir Danijos.

WDSF „Grand Slam Final“ varžybos vyksta kiekvienų metų pabaigoje, į jas yra pakviečiama 12 geriausiai tais metais pasirodžiusių porų (pagal WDSF „Grand Slam“ reitingą) ir viena organizuojančios šalies pora.

Tuo metu Ukrainos mieste Dnepropetrovske vyko pasaulinės sportinių šokių federacijos (WDSF) suaugusiųjų 10-ies šokių Europos Taurės varžybos, kuriose Lietuvos čempionai Edgaras Baltaragis ir Indrė Kučinskaitė (Kauno „Rolo“ – „Sūkurys“) pateko į finalą ir užėmė penktą vietą.

Varžybų nugalėtojais tapo estai Kirilas Medianovas ir Elisaveta Semjonova, sidabro medalius laimėjo Mario Cecinati ir Rosaria Messina Denaro iš Italijos, o trečią vietą užėmė Ukrainos atstovai Andrejus Nikitčenko ir Zlata Prukhodko. Finale taip pat varžėsi poros iš Rumunijos ir Prancūzijos. Varžybose dalyvavo 20 porų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją