Septintame plaukime ji finišavo tik 26-a, tačiau aštuntą baigė antra.

Sidabriniame laivyne (43-84 vietos) Viktorija Andrulytė su 93 baudos balais nukrito į 48-ą poziciją iš 44-os, o Milda Eidukevičiūtė su 164 baudos balais yra 61-a.

Toliau pirmauja danė Anne-Marie Rindom (27 baudos balai), lenkianti suomę Tuulą Tenkanen (32 baudos balai) ir belgę Evi Van Acker (34 baudos balai).

Vyrų „Laser Standart“ klasės sidabriniame (52-102 vietos) laivyne Karolis Janulionis su 76 baudos balais po aštuonių plaukimų pakilo į 52-ą vietą, o Martis Pajarskas (143 baudos balai) yra 72-as.

Šios klasės auksiniame laivyne (1-51 vietos), kur kovojama dėl paskutinių kelialapių į šių metų Rio de Žaneiro (Brazilija) vasaros olimpines žaidynes, pirmauja Andrew Maloney (26 baudos balai) iš Naujosios Zelandijos. Į antrą vietą pakilo norvegas Kristianas Ruthas (40 baudos balų), o į trečią poziciją nukrito kroatas Tončis Stipanovičius (42 baudos balai).

Burlentininkų „RS:X“ klasės auksiniame laivyne (1-43 vietos) dalyvaujantis Juozas Bernotas po aštuonių plaukimų su 136 baudos balais yra 30-as. Septintame plaukime lietuvis finišavo septintas, tačiau aštuntajame liko 27-as.

Burlentininkų auksiniame laivyne pirmauja britas Tomas Squiresas (77 baudos balų), lenkiantis lenką Pawelą Tarnowskį (19 baudos balų) ir prancūzą Thomasą Goyardą (24 baudos balai).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją