Pirmasis rungtynių įvartis krito jau 3 min. Jį pelnė „Vilnius“ komandoje žaidžiantis vienas iš dviejų užseniečių, kanadietis Chrisas Woodfordas, o tikslų perdavimą jam atliko suomis Jarrko Roytta. 7 min. „Andajus“ išlygino rezultatą. Aštrus Rolando Bačkio prasiveržimas buvo neleistinai sustabdytas. Paskirtą baudinį sėkmingai realizavo pats Rolandas.

Po šio įvarčio „Andajus“ perėmė iniciatyvą ir iki pirmosios pertraukos pelnė dar 2 įvarčius – 14 min. pasižymėjo Artūras Verbickas (rez.perd. R. Bačkys), o 19 min. po tikslaus Mindaugo Navicko perdavimo savo antrą įvartį pelnė R. Bačkys.

Antroje rungtynių dalyje „Andajus“ ir toliau žaidė aktyviau, bet pavojingos varžovų kontratakos buvo sėkmingos – 30 min.Romas Girkontas, po Edvardo Cirtauto perdavimo sušvelnino rezultatą (2:3), o dar po 8 min. Ch. Woodfordas pasinaudojo Tomo Radėno pagalba ir išlygino rezultatą.

Trečiajame kėlinuke įvarčių komandos nepelnė. „Vilnius“ ekipai tai buvo pirmieji taškai čempionate.

Dar viena trečiojo turo kova įvyks sausio 12 d. Ignalinoje, kur čempionato debiutantai ir lyderiai susikaus su daugkartiniais Lietuvos čempionais - Vilniaus „UV 2003“ riedulininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją