Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus 2:2, o komandas ir šeštadienį merkė lietus. Penktadienį pirmuosius du įvarčius pelnė graikai, o šį kartą 51 min. Robertas Voitechovskis po mažojo kampinio išvedė lietuvius į priekį. Vis dėlto 66 min. varžovai taip pat po mažojo kampinio išlygino rezultatą. Rungtynės taip ir baigėsi - 3:3.

Vakare „Ardui-Rudaminai“ teko žengti į lietuvišką dvikovą su Širvintų „Inta-Baltic Champignons“. Paaiškėjo, kad didesnis poilsio laikas Širvintų komandai pranašumo nesuteikė. „Ardo-Rudaminos“ legionieriai iš Baltarusijos Vladislavas Kočkinas (16 min.) ir Aleksandras Čuchajus (24) dviem taikliais smūgiais greitai sukrovė vilniečiams solidžią persvarą.

Vis dėlto 32 min. „Inta-Baltic Champignons“ pelnė teisę mušti 7 metrų baudinį ir komandos kapitonas Giedrius Gridziuška sušvelnino skirtumą. 38 min. jau iš žaidimo pasižymėjo Tomas Lakštauskas ir rezultatas tapo lygus.

Tuomet darbo vėl ėmėsi „Ardo-Rudaminos“ legionieriai. 43 min. V. Kočkinas sugrąžino vilniečiams pranašumą, o 54 min. Jevhenijus Khursas padėjo rungtynėse tašką - 4:2.

Merinjako mieste Prancūzijoje į kovą stojo stipriausia Lietuvos moterų žolės riedulio komanda - Šiaulių „Gintra-Strektė-Universitetas“.

Čempionių taurės IV diviziono (EuroHockey Club Champions Challenge II) čempionato A grupėje šiaulietės susitiko su Škotijos „Grove Menzieshill“ ekipa, kuri penktadienį net 8:0 sutriuškino turkų „Highway Hockey“ riedulininkes. Šį kartą po atkaklios kovos pergalę rezultatu 2:1 (2:1) taip pat šventė škotės.

Varžovės pasižymėjo jau 3 min., tačiau 20 min. Samanta Jakovlevaitė rezultatą išlygino. Vis dėlto dar vienas įvartis į „Gintros-Strektės-Universiteto“ vartus krito 29 min.

Sekmadienį šiaulietės susitinka su Turkijos riedulininkėmis, o šių rungtynių laimėtojoms atiteks kelialapis į pusfinalį.

Čempionių taurės V diviziono (EuroHockey Club Champions Challenge III) čempionate Prahoje (Čekija) tapo aišku, kad Vilniaus „HFTC-Tauro“ merginos į pusfinalį nepateks ir dėl kelialapio į aukštesnį divizioną nekovos. Vilnietės susitiko su kita Turkijos komanda „Kecioren Baglum“ ir apmaudžiai pralaimėjo jai 2:3 (2:3).

Po dviejų labai greitų Kristinos Poškutės įvarčių 1 ir 8 min. „HFTC-Tauras“ pirmavo 2:0, tačiau varžovės dar pirmojoje rungtynių pusėje rezultatą persvėrė savo naudai ir išsaugojo jį iki mačo pabaigos.

B grupės varžybas vilnietės užbaigs rungtynėmis su graikų „Imittos“ merginomis, kurios turkėms pralaimėjo net 0:12, o Gibraltaro „Eagles“ nusileido 0:5.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją