Kvalifikacinėse varžybose teisėjai devynis Lietuvos sportininkės, nepatekusios tarp dvylikos finalo dalyvių, šuolius įvertino 342,45 balo.

Nors sportininkė nepateko į jaunimo iki 18 m. varžybų finalą, sportininkės mama trenerė Asta Girdauskienė jos pasirodymą vertina labai gerai.

„Sportininkė įvykdė visas užduotis, planavome, kad ji užims 18-24 vietą, užėmė 19-ą, tačiau nuo 18 atsiliko labai nedaug. Indrė padarė porą klaidų, bet pasirodymu esu patenkinta. Visi konkurentai mums žinomi, anksčiau Indrė su jais susitiko jaunių varžybose, pernai - Europos jaunių čempionate, kur buvo 22-a, o čia – 18. Savo pagrindinius varžovus ji aplenkė ir tobulėja“, - teigė trenerė.

Šuolių nuo 1 m tramplino rungtyje Lietuvos sportininkė buvo 16-a.

Šuolininkė birželio 24 d. išvyks į „Grand Prix" etapą Madride, kur šoks nuo 3 m tramplino, o liepos 26 d. - į pasaulio čempionatą Kazanėje. Čia Indrė jau dalyvaus suaugusiųjų varžybose ir šoks nuo 1 ir 3 m tramplinų.

Moterų šuolių į vandenį nuo 3 m tramplino atrankos varžybose sekmadienį sėkmingiausiai pasirodė bei favoritėmis finale kovoje dėl žaidynių apdovanojimų bus britės Katherine Torrance (431,15) ir Lydia Rosenthall (427,25) bei rusė Marija Polykova (426,45 balo).

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)