Dvi bronzos — 200 m krūtine ir 100 m krūtine bei sidabras 50 m sprinte. Šiemet G. Titenis demonstruoja geriausią formą gyvenime ir pelnytai žengia šalia pajėgiausių Europos atletų.

Atletui buvo sunku prasibrauti pro parašo ar nuotraukos prašančių gerbėjų būrį, bet net ir tada nuo jo veido nedingo šypsena. DELFI jis pasakojo, kad neturi dėl ko ir krimstis — geresnio sezono nelabai galėjo ir įsivaizduoti.

„Čia sunkus klausimas. Visada gali svajoti daugiau, bet ir dabar be galo puikus metas. Džiaugiuosi labai“, — sakė atletas.

Su juo džiaugiasi ir visa Lietuva, tačiau gerbėjai dar gali išvysti siurprizų. G. Titenio ir dar trijų Lietuvos plaukikų laukia estafetė kompleksiniu stiliumi 4 po 100 m.

„Dar nebaigėme varžybų. Laukia estafetė ir negalima atsipalaiduoti. Tikimės patekti į finalą“, — atsargiai apie tikslus kalbėjo G. Titenis.

Trys medaliai trijose rungtyse pareikalavo daugybės jėgų iš plaukiko, bet jis teigė, kad dar turi jų išsaugojęs ir paskutinei rungčiai.

„Buvo sunkios varžybos. Visas dienas plaukiau, bet tikiu, kad dabar pailsėsiu ir dar užteks jėgų estafetei“, — sakė iš Anykščių kilęs sportininkas.

Lietuvos rekordas šioje rungtyje taip pat pasiektas prieš penkerius metus, rungtyje plaukiant ir G. Titeniui.

Plaukikas dar negalvoja apie poilsį ir nekuria kito sezono planų.

„Viskas puiku, negaliu nesidžiaugti ir negalvojau kas nepasisekė ar nepavyko. Tai pirmas toks sėkmingas čempionatas mano gyvenime. Visi nuotoliai — visi medaliai. Po to truputis poilsio ir naujas sezonas. Dirbsime, treniruosimės ir sezono gale, kai lauks svarbiausios varžybos, tikimės pasiekti geriausią formą. Visada, aišku, reikia nusiraminti, su treneriu reikės dar peržiūrėti filmuotą medžiagą, išnagrinėti klaidas“, — DELFI pasakojo plaukikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)