Lietuvos rinktinė su gruzinais žais 17 val. 50 min.

Lietuviai 0:40 (0:28) nusileido rusams, 0:42 (0:28) neprilygo britams ir 0:7 (0:7) pripažino Gruzijos atstovų pranašumą.

Gruzinai prieš tai 7:17 (7:5) pralaimėjo britams ir 5:12 (5:0) rusams.

12 stipriausių Senojo žemyno komandų kovojo trijose grupėse. Po dvi stipriausias rinktines ir dar dvi geriausios trečiąsias vietas užėmusios ekipos pateko į ketvirtfinalį.

C grupėje visas trejas rungtynes laimėjo Didžioji Britanija, dvejas – Rusija. Ketvirtfinalyje taip pat žais Prancūzijos, Didžiosios Britanijos-2, Portugalijos, Vokietijos ir Ispanijos komandos.

Sekmadienį Lietuvos rinktinė grumsis dėl 9-12 vietų. Pirmoji jos varžove bus Belgijos rinktinė. Kitame pusfinalyje dėl 9-12 vietų kausis Italijos ir Lenkijos komandos.

Antrasis Europos čempionato etapas liepos 9-10 dienomis vyks Ekseteryje (Anglija), o trečiasis – liepos 16-17 Gdanske (Lenkija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)