Devintą vietą tarp dvylikos duetų merginų estafetėje su 992 taškais užėmė Eglė Švedaitė ir Monika Rėkutė.

Čempionėmis tapo italės Aurora Tognetti ir Elena Micheli (1126 tšk.), aplenkusios vokietes Anną Matthes ir Rebeccą Langrehr (1121 tšk.) ir vengres Michellę Gulyaš ir Anitą Strobl (1114 tšk.).

Tokia pat devinta pozicija tarp keturiolikos komandų mišrioje estafetėje tenkinosi Viktorija Marčiulionytė ir Gytis Gudlevičius (1141 tšk.).

Auksą iškovojo rusai Ksenija Fralcova ir Andrejus Zujevas (1232 tšk.), sidabras atiteko baltarusiams Aleksandrai Soslovai ir Jevgenijui Arolui (1181 tšk.), o bronzą pelnė britai Kerenza Bryson ir Mylesas Pillage'as (1172 tšk.).

Vaikinų estafetėje, aplenkę tik švedus, dvylikti su 1118 taškų liko Aivaras Kazlas ir Vladislovas Sosnovskis.

Nugalėjo britai Joshas Milleris ir Harry Sykesas (1239 tšk.), antra vieta atiteko lenkams Lukaszui Gutkowskiui ir Damianui Kolodziejui (1232 tšk.), o treti buvo baltarusiai Mikita Arnastiovas ir Ivanas Chamcovas (1226 tšk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)