„Visiems tai buvo tarsi šaltas dušas, niekas nesitikėjo, kad ateis aštuoniolikmetis ir užlips ant apdovanojimų pakylos. Prieš šį laimėjimą nublanksta visi pasiekimai jaunimo varžybose. Įrodžiau, kad galiu nustebinti Europą, dabar noriu įrodyti, kad galiu kažką pasiekti ir pasaulio čempionate“, - pasakojo E. Sečinskis.

Perspektyvus kovotojas prisipažįsta – jo sėkmės paslaptis Europos čempionate buvo ištikimybė savo kovos technikai ir psichologinis pasiruošimas: „Nemėgstu derintis prie varžovo, nes man patinka, kai priešininkas šoka pagal mano dūdelę, o ne aš pagal jo. Europos čempionatui gerai pasiruošiau psichologiškai – prieš kiekviena kovą nuteikinėjau save, kad esu stipresnis, kad nėra stipresnių ir taip ėjau kova po kovos...“

Nors Lietuvoje vyksiantis pasaulio kiokušin karatė čempionatas E. Sečinskiui bus pirmasis karjeroje, jam artėjant jaunas kovotojas demonstruoja ryžtą ir užsidegimą.

„Nerimo, be abejo, yra, tačiau noriu pasauliui parodyti, kad esu stiprus – toks yra mano tikslas! Kokia vieta tenkintų? Žinoma, yra nedrąsių minčių ir apie finalą, nors jau patekęs į pusfinalį būčiau labai patenkintas“, – atskleis pasaulio čempionato debiutantas E. Sečinskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)