Praėjusį sezoną komandos reguliariame čempionate sužaidė ketverias rungtynes, o atkrintamų varžybų ketvirtfinalyje tarpusavyje kovojo penkis kartus. Pergales abi komandos pasiekdavo tik namų aikštėse. „Junior“ ekipa tapo 2013 – 2014 metų sezono „Aukščiausios“ lygos nugalėtojais.

„Labai jaudinuosi ir kartu laukiu rungtynių Elektrėnuose prie savų žiūrovų. Paskutinį kartą „Energijos“ marškinėlius oficialiose rungtynėse vilkėjau 2008 – 2009 metų sezone, tai širdelė suvirpės tikrai. Nebus lengva, bet garantuoju, kad komanda kovos iš visų jėgų“, – teigė komandos kapitonas Mindaugas Kieras.

„Energija“ po ketverių sužaistų rungtynių ir pasiektų trijų pergalių (vieną - baudinių serijoje) ir patirto pralaimėjimo su 8 taškais rikiuojasi aštuntoje turnyro lentelės vietoje tarp vienuolikos komandų.

Tuo tarpu varžovai - „Junior“ ledo ritulininkai - yra šešti su 10 taškų po šešerių žaistų rungtynių.

Dėl kelio skausmų komandai nepadės pagrindinis vartų sargas Nerijus Dauksevičius, Dominykas Bisturys dėl sveikatos negalės padėti komandai šį sezoną, neaišku, ar aikštėje išvysime Aurimą Gaidauską, kurį užklupo bronchitas.

Elektrėnų „Energija“ - Minsko „Junior“

Pirmadienis 19.00 val. Elektrėnų ledo rūmai;
Antradienis 19.00 val. Elektrėnų ledo rūmai.

Įėjimas nemokamas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją