Po du įvarčius į svečių vartus įmušė Paulius Gintautas (2:59, 48:42), Aivaras Bendžius (3:51, 49:11), Martynas Šlikas (21:43, 51:43) ir Andrius Židkovas (44:36, 50:00), po vieną – Povilas Verenis (16:31) ir Lukas Vėželis (17:23).

Originalų ir žiūrovus privertusius atsistoti įvartį rungtynėse pelnė Lietuvos jaunimo iki 20–ies metų rinktinės kandidatas P. Gintautas. Atsidūręs vienas prieš varžovų vartininką, puolėjas prakišo lazdą tarp kojų ir pasiuntė ritulį į viršutinį vartų kampą.

Martynas Šlikas, po Aivaro Bendžiaus laimėto numetimo, įvartį pasiekė per tris sekundes – tai vienas greičiausių įvarčių klubo istorijoje.

„Nugalėti yra visada smagu. Ši komanda viena silpniausiu ir mūsų žaidimas buvo prastas, nors pasiekėme daug ir efektingų įvarčių. Sunku ignoruoti faktą, kad lengva žaisti, bet prisitaikydami prie migdančio priešininko, nuviliame sirgalius. Ryt (šeštadienį - DELFI) pasistengsime parodyti gyvybingesnį žaidimą. Kaip bebūtų, nugalėti yra visada smagu, ypatingai, kai aktyviai palaiko savi žiūrovai“, - po rungtynių pasakojo Martynas Šlikas.

Garbės įvartį svečiams pelnė Nazaras Bondaris (40:19).

Šeštadienį komandos Elektrėnuose išmėgins jėgas darsyk.

Baltarusijos aukščiausiojoje ledo ritulio lygoje pirmauja Soligorsko „Šachtior-2“ (62 tšk.) ledo ritulininkai, o trečioje vietoje lieka čempiono titulą ginantis Žlobino „Metalurg-2“ (56 taškai) klubas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją