Pirmasis „Energijos“ įvartis buvo pelnytas kiek netikėtai – po Jevgenijaus Čugajaus pražangos elektrėniškiai žaidė mažumoje, tačiau Vytautas Jagelavičius (10:37, rez. perd. Povilas Verenis) nuginklavo varžovų vartininką ir išvedė svečius į priekį – 1:0.

Visgi, nesibaigus kėliniui, pusiausvyrą atstatė vienas iš „Ararat“ lyderių Jurijus Lomakinas (18:50).

Antrame kėlinyje „Energijai“ minimalią persvarą sugrąžino komandos lyderis P. Verenis (33:48, rez. perd. Aivaras Bendžius ir V. Jagelavičius), kuris ir trečiojo kėlinio pradžioje pratęsė sėkmingą žaidimą. P. Verenis (42:57, rez. perd. V. Jagelavičius ir A.Bendžius) vos trečią lemiamo kėlinio minutę įmušė įvartį ir padidino svečių persvarą iki dviejų – 3:1.

Intrigą į rungtynes sugrąžino trečio kėlinio viduryje pelnyti N. Kolobovo (50:06) ir J .Lomakino įvarčiai (52:35), po kurių rezultatas tapo lygus – 3:3.

Likus žaisti šiek tiek daugiau nei dvi minutes, Aimas Fiščevas (57:52, rez. perd. Mantas Marcinkevičius ir Aurimas Gaidauskas) puikiu smūgiu sugrąžino minimalią „Energijos“ persvarą, o netrukus „Ararat“ žaidėjas Jegoras Feofanovas sėdo ant nubaustųjų žaidėjų suolelio, o A. Bendžius (59:43, rez. perd. P. Verenis) užtvirtino puikią „Energijos“ klubo pergalę.

„Energija“ su 15 taškų tarp dvylikos komandų žengia septintoje, o „Ararat“ su 25 taškais užima ketvirtą poziciją. Tiesa, ji tik vienu tašku nusileidžia pirmoms trims lygos komandoms.

Kitas rungtynes „Energija“ žais spalio 20-ą dieną Lietuvos čempionate prieš Vilniaus „Hockey Punks“ ekipą, o Baltarusijos aukščiausioje lygoje spalio 22-23 dienomis „Energija“ namuose priims dar vieną favoritę – Gardino „Neman“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)