Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas“) iškovojo bronzos medalius, o Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa“) užėmė šeštą vietą.

Varžybų nugalėtojais tapo praėjusių metų pasaulio čempionai Simone Segatori ir Annette Sudol iš Vokietijos, o antroji vieta atiteko 2014-ųjų metų pasaulio vicečempionams rusams Dmitrijui Žarkovui ir Olgai Kulikovai.

Į finalą taip pat pateko šokėjai iš Italijos ir Moldovos, o čempionate dalyvavo 57 poros.

Taip pat trečią vietą E. Sodeika ir I. Žukauskaitė laimėjo praėjusių metų lapkritį vykusiame suaugusiųjų standartinių šokių pasaulio čempionate. Trečią vietą pora šiuo metu užima ir WDSF pasaulio reitinge. E. Sodeiką ir I. Žukauskaitę treniruoja Daiva Dackevičienė bei Giedrius Januškevičius.

V. Lacitis ir V. Golodneva suaugusiųjų standartinių šokių Europos čempionato finale šoka jau antrą kartą – 2014-ųjų metų Senojo žemyno pirmenybėse pora taip pat užėmė šeštąją vietą. V. Lacitis ir V. Golodneva WDSF pasaulio reitinge šiuo metu yra ketvirti, o porą treniruoja Juozas Aleksandravičius bei Olga Gunko.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)