Moterų elito grupėje čempione tapo Kristina Rybakovaitė („Kopa“, Klaipėda/Sporto mokykla „Gaja“, Kaunas), greičiausiai įveikusi 6,1 kilometro su 19 kontrolinių punktų trasą. Antrą vietą užėmė Teklė Emilija Gvildytė („Medeina“, Kaunas), o trečią – Sandra Paužaitė („Dainava“, Alytus).

Vyrų elito grupėje greičiausiai 7,3 kilometro trasą su 24 kontroliniais punktais įveikė Jonas Vytautas Gvildys („Medeina“, Kaunas). Antrą vietą užėmė Andris Jubelis („Igtisa“, Šiauliai), o trečią – Donatas Stulgys („Dainava“, Alytus).

Kermušijos miške paaiškėjo stipriausi klubai estafečių varžybose. Moterų elito grupėje nugalėjo Alytaus „Dainavos“ komanda (Agnė Paspirgėlytė, Kristina Masevičiūtė ir Sandra Paužaitė). Antrą vietą užėmė Šiaulių „Sako“ (Vesta Ambrazaitė, Ainė Ambrazienė ir Gabrielė Andrašiūnienė), o trečią – Klaipėdos „Kopos“ komanda (Reda Žalimienė, Ieva Baltrukaitė ir Kristina Rybakovaitė).

Vyrų elito grupėje nugalėjo Šiaulių „Igtisos“ komanda (Andrejus Gerasimovas, Martynas Tirlikas ir Vilius Aleliūnas), antrą vietą užėmė Kauno „Takas“ (Gintaras Kukė, Simonas Krėpšta ir Karolis Lazdauskas), o trečią – Kauno „Medeinos“ klubas (Justas Misiūnas, Marijonas Gipas ir Jonas Vytautas Gvildys).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)