Buvęs pasaulio jaunimo čempionas ir „Giro d’Italia“ lenktynių etapo nugalėtojas, kuriam vasario 4 dieną sukaks 34-eri, artimiausiu metu su JAE komanda pasirašys vienerių metų sutartį.

„Pasiūlymo iš Dubajaus sulaukiau prieš pat Naujuosius metus. Naujoje komandoje man numatytas vieno lyderių ir lenktyniaujančio trenerio vaidmuo. Daugiau lenktyniausime Azijoje, bet bus startų ir Europoje. Jeigu viskas klostysis gerai, tai pirmasis startas bus „Dubai Tour“ lenktynės“, – sakė buvęs elitinių komandų narys T. Vaitkus.

Klaipėdietis praėjusio sezono antroje pusėje atstovavo trečio diviziono komandai iš Latvijos „Rietumu–Delfin“. Prieš tai lietuvis vilkėjo „Landbouwkrediet–Colnago“, „Ag2r Prevoyance“, „Discovery Channel“, „Astana“, „RadioShack“ ir „Orica GreenEDGE“ komandų marškinėlius.

„Al Nasr PCT–Dubai“ komandai atstovaus ir buvęs „Lampre–Merida“ komandos narys italas Luca Wackermannas, ispanas Jose Rubio, Maroko vicečempionas Essaidas Abelouache'as, alžyrietis Abdelbasetas Hannachi ir aštuoni JAE dviratininkai, tarp jų ir 2014 bei 2015 metų šalies čempionas Yousefas Mirza, dalyvausiantis Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių treko ir plento varžybose.

„Al Nasr PCT–Dubai“ komanda dalyvaus į „Asia Tour“ ir „Europe Tour“ kalendorių įtrauktose lenktynėse. Pirmas komandos startas – vasario 3-6 dienomis vyksiančios keturių etapų „Dubai Tour“ lenktynės, kuriose dalyvaus ir nemažai aukščiausio diviziono komandų.