Kaip teigia buvusi šių tinklininkių trenerė Jolita Virbickienė, viena geriausių Lietuvos žaidėjų I. Sorokaitė su Italijos rinktine rengėsi šių metų pasaulio čempionatui, tačiau nepateko į pagrindinę komandos sudėtį.

„Indrė dar pakankamai jauna ir turi didelių galimybių patekti į olimpines žaidynes ar pasaulio bei Europos čempionatus. Ji į Italiją išvyko dar būdama moksleivė, o Agnė Zakarauskaitė – 2007-aisiais“, – sako daugkartinių Lietuvos čempionių, Kauno „Heksos“ trenerė J. Virbickienė.

Dar pernai Lietuvos rinktinei atstovavusi A. Zakarauskaitė yra sukūrusi šeimą su švedu, buvusiu tinklininku ir treneriu Keitu Landinu, pora susilaukė dukters.

Nuo 2013-ųjų Italijos rinktinės trenerių akiratyje esanti I. Sorokaitė atstovavo šešiems italų klubams, rungtyniavo Azerbaidžiane ir Japonijoje, o nuo praėjusių metų žaidžia italų „River Volley Piacenza“ klube.

Tinklininkei, kuriai dabar 27-eri, Italijoje sekasi labai gerai: su Bergamo komanda ji du kartus (2007 ir 2009 m.) laimėjo Europos čempionų lygos varžybas, 2008 m. – Italijos taurę, o pernai su Pjačencos klubu iškovojo šalies supertaurę.

A. Zakarauskaitė dažnai grįžta į Lietuvą, susitinka su trenere, buvusiomis komandos draugėmis, o I. Sorokaitė gimtinėje pasirodo retai.