Praėjusį sezoną D.Kasparaitis praleido žemesnėje JAV ledo ritulio lygoje. Dabar spalį 35-tąjį gimtadienį švęsiantis lietuvis ypatingą dėmesį skiria treniruotėms ir siekia susigrąžinti prarastas pozicijas.

„Aš dar turiu metus galiojantį kontraktą su „Rangers". Mano užduotis – papulti į pagrindinę sudėtį. Rugsėjo 12 dieną viskas prasideda, tai bus matyt. Aš manau, kad pateksiu į pagrindinę komandą. Dar niekada taip nesijaučiau, kaip šiais metais. Mano sportinė forma šiuo metu yra labai gera. Praėjusiais metais buvau prastos formos – traumos trukdė žaisti geriau. Kol kas viskas einasi gerai ir galimybės dabar labai geros", - sakė D.Kasparaitis.

Netrukus kietu žaidimu garsėjantis D.Kasparaitis išvyks treniruotis į Šveicariją ir Švediją. Vėliau pasiruošimą tęs individualiose treniruotėse.

Kelias dienas su „Energija" sportavęs ledo ritulininkas pripažino, kad lietuviams dar reikia gerokai padirbėti.

„Lygis, aišku, skiriasi, bet vaikinų yra neblogų, jaunimas neblogai čiuožia, treneris stengiasi. Reikia įgyti patirties. Gal, kai būsiu laisvesnis, padėsiu Lietuvos ledo rituliui", - sakė D.Kasparaitis.

Ledo ritulininkas prieš vienerius metus išsiskyrė su savo antrąja žmona Ingela, tačiau santykius buvusi pora palaikė iki šiol.

Vis dėlto dabar D.Kasparaitis teigia, kad moterims jo gyvenime laiko nelieka.

„Dabar mano užduotis – žaisti ledo ritulį ir ties juo koncentruotis. Jeigu pradėsi koncentruotis ties moterimis - ledo ritulys nueis į kitą pusę", - šypsodamasis kalbėjo D.Kasparaitis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją