„Atvirame Lietuvos taekvondo čempionate varžysis 260 sportininkų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Jungtinių Arabų Emyratų.“ – apie būsimą čempionatą pasakojo Lietuvos taekvondo federacijos generalinis sekretorius Žymantas Bražiūnas.

Šešioliktajame atvirame Lietuvos taekvondo čempionate dalyviai varžysis penkiose amžiaus grupėse – vaikų (7-8 metų), vaikų (9-11 metų), kadetų (12-14 metų), juniorų (15-17 metų) ir senjorų. Sportininkai bus suskirstyti į skirtingas svorio grupes.

„Jaučiame didėjantį susidomėjimą šiomis varžybomis ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio valstybėse. Taekvondo – pilno kontakto sportas, kuriame teisėjavimo nešališkumą padidina elektroninės apsaugos sistemos, kurios ne tik sumažina traumų galimybę, bet ir leidžia objektyviai įvertinti kovos rezultatą. Internetinės transliacijos žiūrovų laukia daugybė įdomių sportininkų dvikovų“, – kalbėjo Ž. Bražiūnas.

Praėjusių metų gruodžio mėnesį sudarytai mūsų šalies taekvondo rinktinei varžybos Vilniuje taps puikiu jėgų išbandymu prieš gegužę Rusijoje prasidėsiantį pasaulio čempionatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)