Geriausių Lietuvos ir užsienio kovotojų būrys

„Vale Tudo Fight Night #6“ turnyre žiūrovai išvys net 24-is kovotojus iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos. Aštuonkampiame narve susirungs įvairių svorio kategorijų kovotojai, kurie renginio svečiams užtikrins intriguojantį reginį.

Šis MMA turnyras išskirtinis, kadangi jame dalyvaus ne tik visiems gerai žinomi ir patyrę kovotojai, tačiau ir ringo naujokai.

Legenda grįžta

Nusprendęs padaryti pertrauką po įspūdingos karjeros MMA turnyruose Europoje, į narvą grįžtą garsiojo Conoro McGregoro skriaudėjas Artemijus Sitenkovas.

Daugeliui MMA sporto gerbėjų yra žinoma, jog Lietuvos kovotojui 2008 metais pavyko įveikti jau dabar geriausiu visų laikų kovotoju tituluojamą C. McGregorą, kuris šį šeštadienį taip pat rungsis aštuonkampiame narve, tačiau ne Kėdainiuose, o Las Vegase (JAV). Ilgą laiką treniravęs kitus kovotojus ir kaupęs patirtį, A. Sitenkovas pasiryžęs pergalingai sugrįžti į „Vale Tudo Fight Night“.

Lietuvos MMA ateitis

Šiais metais profesionaliose MMA kovose debiutavęs Laurynas Urbonavičius siekia įsitvirtinti ne tik Lietuvoje, tačiau ir Europoje.

Vilniuje vykusiame „Vale Tudo Fight Night #5“ savo svorio kategorijoje triuškinančiai iškovojusiam pergalę Laurynui prognozuojamas pasaulinis pripažinimas. Atkakliai dirbantį ir tikslui atsidavusį kovotoją jau pastebėjo užsienio MMA organizatoriai - netrukus L. Urbonavičius kausis Vokietijoje.

Nepraleiskite progos išvysti „Vale Tudo Fight Night #6“

„Vale Tudo Fight Night #6“ kovas žiūrovai galės pamatyti tik vieną kartą, kadangi turnyras nebus transliuojamas internetu. Sausio mėnesį Vilniuje vykusiame turnyre kovas stebėjo ne tik gausus žiūrovų būrys renginio salėje, tačiau ir internete, kadangi transliacija pasiekė net 8 tūkst. žiūrovų auditoriją.

Šį kartą MMA gerbėjai turi vienintelę progą, kurios nepraleis jau šį šeštadienį atvykdami į Kėdainių areną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)